Armaturni čelik

Isporučujemo više od 100.000 TONA armaturnog čelika godišnje ! Profesionalna, pouzdana i ekspeditivna usluga su ono što možete očekivati od nas. Zbog toga su nam ukazali povjerenje te isporučujemo armaturni čelik na sve važnije građevinske projekte u BiH. Svi proizvodi posjeduju odgovarajuću atestno-tehničku dokumentaciju.

ARMATURNE MREŽE

Proizvodimo obostrano nosive „Q“ i uzdužno nosive „R“ mreže. Armaturne mreže proizvede se ravnanjem, rezanjem i zavarivanjem viskokvalitetne niskougljenične žice. Imaju široku primjenu u građevinskim projektima.

REBRASTI BETONSKI ČELIK

Rebrasti betonski čelik šipkama dužine 6 ili 12m. Čelik visoke čvrstoće za armiranje betona pri izgradnji zgrada, mostova, autoputeva i ostalih građevinskih objekata.

REŠETKASTI NOSAČ

Proizvod od niskougljenične kvalitetne žice sa izuzetnom nosivosti, a čine ga dvije uzdužne šipke u donjem i jedna u gornjem pojasu.

TOPLOVALJANA ŽICA

Visokokvalitetna niskougljenična žica, proizvedena postupkom toplog valjana. Koristi se u proizvodnjama za proizvodnju armaturnih mreža, binor nosača, uzengija, eksera i slično.

HLADNO OREBRENA ŽICA

Polu-gotovi proizvod u kolutu, proizveden postupkom hladnog vučenja i orebravanja toplovaljane žice.

REBRASTI BETONSKI ČELIK U KOLUTU

Pored rebra u šipkama, sve više je u upotrebi rebro u kolutu. Prednosti rebra u kolutu su što u daljnjem procesu ravnanja i savijanja doprinosi većoj produktivnosti, nižim troškovima radne snage i bržoj primjeni.

USLUGE BIGOVANJA

Obrada i savijanje armature po projektnoj specifikaciji.
Pokreni video